Design a site like this with WordPress.com
Per començar

Qui som?

ACTN3 – Endurance Training Club, és un club d’esports de resistència que va néixer el 2016 de la mà de dos Llicenciats en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport.

Principalment els nostres socis són de la zona de Llevant de Mallorca, encara que no exclusivitat, ja que al viure una illa i que la nostra passió són els kilòmetres per diferents vies, no ens resulta costós tenir membres d’arreu de Mallorca.

L’objectiu de la creació d’aquest club va ser donar cabuda a totes aquelles persones que gaudeixen practicant esports de resistència, sense voler identificar-nos en una sola modalitat esportiva.

Destacam per ser un grup on es va pinya, tots els nivells hi tenen cabuda, fet que fa que ningú es sento desplçat, perquè segur que en troba dels seus iguals, i sobretot no tenim líders, no hi ha una persona o grup de persones que estiguin per damunt de les altres, i entre tots estiram del carro i gaudim d’entrenaments, competicions, i com no, també algun viatget i sopars-dinars-berenars!

Per tant, gaudiem de pràctiqes d’atletisme, de triatló i les seves diferents modalitats, sortides i curses per muntanya, ciclisme de carretera i de muntanya… Per tant, si també ets una apassionat com nosaltres d’aquest món… Seràs benvingut. Posa’t amb contacte amb nosaltres ;).

 

Crea un lloc web gratuït o un blog a WordPress.com.

Up ↑

A %d bloguers els agrada això: